Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hinnasto

 

Mustavalkoiset muotokuvat:

A5 70 €

A4 90 €

A3 110 €

 

Muotokuvat, joissa väriä mukana:

A5 90 €

A4 120 €

A3 150 €

 

Muotokuvan koko tarkoittaa piirroksen kokoa taustoineen. A5 = n. 15 x 21 cm, A4 = n. 21 x 30 cm ja A3 = n. 30 x 42 cm. Paperi on aina hieman suurempi, jotta reunoille jää tyhjää tilaa kehystystä varten.

Muotokuva toimitetaan ilman kehyksiä, ellei toisin ole sovittu. Postikulut lisätään hintaan.

Hinnasto on laskettu muotokuville, joissa esiintyy yksi eläin tai ihminen. Useampia hahmoja sisältävien teosten hinnat sovitaan erikseen.

Hinnaston hintoihin sisältyy väritetty tai paperin väriseksi jätetty tausta tilaajan toiveiden mukaisesti. Jos tilaaja haluaa muotokuvalle yksityiskohtaisemman taustan (esimerkiksi tietyn maiseman), teoksen hinta sovitaan erikseen.

Tilauksen vahvistuksen yhteydessä maksetaan puolet hinnasta. Kun työ on valmis, siitä lähetetään kuva asiakkaalle ja tässä vaiheessa on mahdollisuus tehdä joitain pieniä muutoksia työhön. Loppuosa + postikulut työstä tulevat maksettavaksi, kun asiakas on hyväksynyt työn. Työ postitetaan, kun koko summa on maksettu. Työ toimitetaan hyvin pakattuna ja fiksatiivilla kiinnitettynä, jotta työ pysyy alkuperäisessä kunnossa postituksen ajan.